Skip-the-line rondleiding met gids door de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek boeken doe je voordelig hier

Vakantie

Geen wachtrij voor jou met deze skip-the-line tickets waarmee je toegang krijgt tot de topattracties van het Vaticaan! Tijdens een 2,5 uur durende rondleiding ga je de indrukwekkende Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel én de Sint-Pietersbasiliek bezichtigen. Ook ga je de kunstwerken van oude meesters als Michelangelo en Raphael bekijken en bezoek je het Pio Clementine Museum, het Belvedere Courtyard en meer.De rondleiding wordt gestart met de Vaticaanse Musea waar je gids de kunstwerken tot leven zal brengen met zijn (of haar) verhalen. Op de binnenplaats tref je de dennenappel-fontijn, de kaartengalerij, de wandkledengalerij en de kandelaargalerij. Onderweg leer je de makers van deze werken kennen en krijg je een goed beeld van hun geschiedenis.Vervolgens bezoek je de schitterende Sixtijnse kapel. Neem de tijd in deze wereldberoemde ruimte om de details goed te bekijken; zo zul je zien dat Michelangelo een zelfportret heeft toegevoegd waarin hij levend gevild is. Nadat je geleerd hebt hoe een fresco gemaakt werd en begrijpt hoe uitzonderlijk moeilijk en hard werken dit is geweest zal het nog veel meer indruk op je maken.Na de Sixtijnse kapel krijg nog een keer skip-the-line toegang via een speciale deur die rechtstreeks naar de Sint-Pietersbasiliek leidt. De rondleiding door de heiligste plaats in het christendom gaat onder andere langs het prachtige altaar en langs La Pietà (een schitterend beeldhouwwerk, ook van Michelangelo). De tour eindigt op het Sint-Pietersplein, waar je de geniale optische illusie van Bernini kunt bewonderen en het balkon kunt zien waar vanaf de Paus zijn openbare toespraken houdt. De imposante buitenkant van de basiliek is overigens ook zeker de moeite waard om mooie foto’s van te maken!

Skip-the-line rondleiding met gids door de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek

20598

4

Vatican Museums

Viale Vaticano, 97, Rome, Italië.
Viale Vaticano, 97, Rome, Italië.

Geniet van skip-the-line toegang om de prachtige Vaticaanse Musea te bewonderen en kom de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek te ontdekken!

Actieprijs vandaag : 55.00 Euro

Ga naar Skip-the-line rondleiding met gids door de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *