Skip-the-line rondleiding in kleine groepen door de Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel en sint Pietersbasiliek boeken doe je voordelig hier

Vakantie

Deze tour voor kleine groepen (maximaal 15 personen) stelt u in staat om de beste delen van het Vaticaan te ontdekken volgens de uitleg en de routes die door uw deskundige reisgids zijn gevolgd. Ontdek de kunstwerken van Michelangelo en Raphael in de Sixtijnse Kapel, verken de Galerij van Wandtapijten en de Galerij van de Kandelaars. De tour eindigt op het prachtige Sint-Pietersplein.Zoals je misschien al weet, verbergt het Vaticaan zoveel schatten dat het logisch is om het op een slimme manier te bezoeken: door de lijnen bij de ingang te overslaan en te leren over zijn prachtige collecties van een professionele lokale gids in een kleine groep! Een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Skip-the-line rondleiding in kleine groepen door de Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel en sint Pietersbasiliek

54316

5

Vatican Museums

Viale Vaticano 100, 00192 Roma, Italy
Viale Vaticano 100, 00192 Roma, Italy

Geniet van een fascinerende rondleiding door de Vaticaanse musea, St. Peter’s en de Sixtijnse Kapel met een skip-the-line ticket. Haal het meeste uit je verblijf in Rome door deel te nemen aan deze tour voor kleine groepen, zodat je meer tijd kunt hebben met je deskundige gids!

Actieprijs vandaag : 42.90 Euro

Ga naar Skip-the-line rondleiding in kleine groepen door de Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel en sint Pietersbasiliek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *