Skip-the-line excursie Colosseum, Forum Romanum en Palatijn heuvel met optioneel de Vaticaanse Musea boeken doe je voordelig hier

Vakantie

Ontdek de glorie van het oude Rome tijdens deze uitgebreide excursie langs de drie belangrijkste archeologische gebieden van de Eeuwige Stad: het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn heuvel. Alle entreetickets zijn skip-the-line, dus voor jou geen tijd verspilling in de wachtrij bij de kassa.De officiële gids maakt het bezoek nog veel boeiender wanneer hij ruïnes restanten weer helemaal tot leven brengt met verhalen en anekdotes. Vanaf de geboorte van een imperium in 753 voor Christus tot de ‘Clash of titans’ in het Colosseum in de tijd dat Rome oppermachtig was, je gids bouwt voor je ogen Rome opnieuw van de grond af aan op vol verhalen over Caesar en Nero.Excursie met extra optie naar het Vaticaan: je kunt deze rondleiding door het oude Rome upgraden met een bezoek aan het Vaticaan. Je krijgt daarmee skip-the-line entree tot de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel, de Sint-Pietersbasiliek en de Kamers van Raphaël. Selecteer hiervoor de upgrade tijdens je boeking.

Skip-the-line excursie Colosseum, Forum Romanum en Palatijn heuvel met optioneel de Vaticaanse Musea

87218

5

Colosseum

Het ontmoetingspunt is afhankelijk van de gekozen optie
Het ontmoetingspunt is afhankelijk van de gekozen optie

Boek je excursie met skip-the-line entree naar het Colosseum, Forum Romanum en Palatijn Heuvel en optioneel entreetickets voor de Vaticaanse musea.

Actieprijs vandaag : 54.00 Euro

Ga naar Skip-the-line excursie Colosseum, Forum Romanum en Palatijn heuvel met optioneel de Vaticaanse Musea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *