BB20+ Suite Zonzijde 2p BE

BB20+ Suite Zonzijde 2p BB20+ Suite Zonzijde 2p BE BN923606

 Aan het water

Aan de Belgische kust tussen Knokke, Oostende, de Haan en Westende ligt de bruisende badplaats Blankenberge. De parel van de Belgische kust die u een brede waaier van activiteiten biedt.

De residentie met zijn schitterende verblijven, is centraal gelegen aan de zeedijk en op 300m van de jachthaven, vanwaar u onmiddellijk in de buurt bent van tal van gezellige cafeetjes en restaurants. De stijlvol afgewerkte vakantiesuites zijn echt van alle comfort voorzien. Voor een avondje stappen, is het Casino van Blankenberge een ware belevenis. Dit samen met het brede strand, de vernieuwde pier en de sfeervolle winkelstraten ontdekt u welke troeven deze badstad u te bieden heeft. Voor Wellness en Sauna kan u terecht in het het openbare sauna Bloso Blankenberge. Voor diverse uitstapjes kan u op stap met de kusttram, deze 37km- lange tramspoor brengen u van de ene badplaats naar de andere. Bezoek het Mondaine Knokke, als u eens uitgebreid wil gaan shoppen, in Westende treft u het natuurreservaat Het Zwin.

Zeebrugge, de hoofdstad van de vis, overdondert u met zijn zeehaven, de vismijn, en de talrijke visrestaurants. Een bezoek aan het oude Ford van Napoleon is telkens een unieke verrassing. Niet alleen ontdek je hier het boeiende verleden, ook culturele activiteiten of een gastronomisch diner in een exclusief kader behoren tot de mogelijkheden. Echt een culinaire topper.

Voor de kids, beschikt Blankenberge over heel wat speelpleinen, een minigolf en zelfs enkele kinderopvangcentra, en voor een hele dag dolle pret kan heel de familie naar Plopsaland in de Panne.

Lange uitgestippelde fiets-en wandelroutes doen u schitterende polderplaatjes ontdekken. Fietsend langs kanalen, historische heidegebeiden en mysterieuze kasteelbossen snuif je de sfeer van een groots verleden. Voor alle overige sporten biedt de kust uiteraard een brede waaier aan watersportactiviteiten. Van zwemmen, tot kitesurfen, iedereen komt aan de kust aan zijn trekken.

Vakantiepark

Aan het water

Vakantiepark

Aan het strand

Inbegrepen in de huurprijs: de huur, btw, bedlinnen, verbruik van energie, water enz., de eindschoonmaak, gebruik van tv, gebruik van terras + tuinmeubilair. Niet inbegrepen in de huurprijs zijn: huur badlinnen (5€/pp) en overige toeslagen zoals huisdieren, servicekit , toeristenbelasting (1 euro per persoon per nacht). 1 tot max. 2 huisdieren zijn welkom mits toeslag van 10€/huisdier/dag, enkel op aanvraag en het aantal varieert afhankelijk van de bestemming. 
 
De aankomst is voorzien op de dag van aanreisdatum tussen 15.00u-22.00u. Komt u later geef dan een seintje op het centrale nummer van de eigenaar: 0032 (0)2 588 03 03, er is telefonische permanentie tot 22.00u. Op de dag van vertrek dient u het vakantieverblijf te verlaten vóór 10.00u. Volgende schoonmaakactiviteiten moeten door de huurder verricht worden. Keuken/ kitchenette dient opgeruimd te worden, en alle pannen, bestek, glazen, borden enzo meer dienen afgewassen, afgedroogd en opgeborgen in de kasten. IJskast, koeling, magnetron, koffiezet en waterkoker dienen uitgewassen te worden. Huisvuil moet in de hiervoor bestemde containers( zie parkplan) gedeponeerd worden bij uw vertrek. Bad- en bedlinnen dienen te worden verzameld en in de voorziene waszak in de hal te worden gelegd. De verlichting uitschakelen en ramen en deuren goed sluiten. Het terras/tuintje netjes achterlaten, het tuinmeubilair (indien beschikbaar) in de berging plaatsen. Wanneer extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd door het schoonmaakbedrijf wordt een minimum va 50€ aangerekend, vermeerderd met een administratieve kost. Bij verlies of afbreken van de sleutel zal 40€ aangerekend worden.
 
Opgelet: geen receptie ter plaatse. U ontvangt drie dagen voor aankomst een mail van Holiday Suites met daarin de nodige praktische informatie alsook de sleutelcodes om het gebouw binnen te gaan en de kluis te openen. In de kluis zal een enveloppe zitten op uw naam met daarin de sleutel en het nummer van de accommodatie.
Gratis parkeren kan op alle openbare wegen en pleinen waar geen parkeerautomaten staan en waar het niet verboden is door enige bepaling van het verkeersreglement. Wanneer geldt betalend parkeren? Van 1 september tot en met 30 juni: op zaterdagen, zon- en feestdagen en schoolvakanties tussen 9 en 19 uur Van 1 juli tot en met 31 augustus: alle dagen tussen 9 en 19 uur Privé-parkings? Koning Albert I-laan (naast NMBS-station) Uitbater: Parkingshop, P. Devauxstraat 16, T 050 41 08 41. Capaciteit: 600 auto’s. Op weekdagen buiten de schoolvakanties is deze parking enkel toegankelijk voor werkgevers en werknemers. U dient hiervoor over een speciaal vignet te beschikken dat u kunt verkrijgen via de Parkingshop. Prijs: € 6 per kalenderdag tijdens weekends, feestdagen en schoolvakanties. € 8 per kalenderdag in juli en augustus. Havenplein: Uitbater: BVBA Debacker, Leliestraat 14, 8310 Brugge -T 0475 24 09 24 – Capaciteit: 335 auto’s, Prijs: € 7,50 per 1/2 dag – € 9 per dag – € 7,50 vanaf de 2de dag – € 1,50 per uur. Sint-Sebastiaan (Bistro De Perse), Van Maerlantstraat 21, uitbater: Rudy Koekoekx-T 050 41 60 45 – Capaciteit: 100 auto’s. Prijs: € 5 per dag – € 60 voor 14 dagen – € 105 per maand -€ 350 gans jaar. Jules Soetestadion- Open: alle schoolvakanties, juni, juli en augustus. Uitbater: Wally Lenoir, T 050 41 57 85 – Prijs: € 5 per kalenderdag.

BE

EUR

Blankenberge

Actieprijs vandaag : 0.00 Euro

Ga naar BB20+ Suite Zonzijde 2p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *